NYHETER - siden sept. 2001  
  admin
Norsk Tool-fanside takker for seg 01.04.2012
Lite motivasjon for å drive et fan-nettsted og generell manglende interesse for bandet, har gjort at jeg har besluttet å stoppe videre vedlikehold og nyhetsoppdateringer av denne sida. Merk at jeg ikke kommer til å legge ned Norsk Tool-fanside, men heller "bare legge den død". Det vil si at alt av info som har vært her tidligere, vil fortsatt være å finne her.

2012 blir et spennende år for Tool-fansen med den som ser ut til å bli et nytt album til høsten. Norsk Tool-fanside vil dessverre ikke være her for å følge med dette.

Og for de som måtte lure....dette er IKKE en aprilspøk :)

mvh
Buman
(Webmaster)
Lagt inn av Buman

Toolforumet er tilbake 18.11.2009
Etter en periode med svartelisting av forumet fra Google (og andre) sin side, har det vært vanskelig for enkelte å få tilgang. Dette har nå blitt fjernet med oppgradering av forumsoftware. Det skal dermed ha blitt tettet noen sikkerhetshull som sørget for svartelistinga.

Kan ikke gjøre annet enn beklage for at dette ikke har blitt gjort tidligere....
Lagt inn av Buman

Guitar Hero 08.09.2008
Blair melder at låtene "Vicarious", "Schism" og "Parabola" vil finne på det kommende spillet Guitar Hero World Tour.
Lagt inn av Buman

Tool snart igong med nytt album 15.02.2008
Maynard James Keenan har fortalt MTV.COM at bandet snart skal samlast igjen, for å hammre ut nye idear til nytt materiale.
Lagt inn av Merkaba
LES MER...

Tool nominert til Grammy med The Pot. 06.12.2007
Denne knallerten av ein melodi er nominert i kategorien "Best Hard Rock Performance (For solo, duo, group or collaborative performances, with vocals. Singles or Tracks only.)".
Lagt inn av Ivar-
LES MER...

<< Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Neste >>

 
www.toolno.cjb.net © Buman 2001-