Om siden | The useful idiots


Panelet til Norsk Tool-fanside består for tiden av tre nyhetsmoderatorer, inkludert webmaster ...

Nyhetsmoderator 1
Navn: Merkaba

 

Hjemmeside: www.gnrnorge.moo.no  
(Norsk GNR hjemmeside)
Favorittsanger: Third Eye, Jimmy
Favorittalbum: Ænima
TOOL live: Roskilde 2006!
Andre band av interesse: Guns N`Roses, Isis, Led Zeppelin, Nine Inch Nails, Tomahawk, Alice In Chains

Min første Tool Expirience kom en liten stund etter Lateralus var i butikkene. Jeg hadde riktignok hørt diverse fra Ænima tidligere men hadde bare enkeltsangkjennskap til plata (Stinkfist, Ænima). Da Lateralus hadde vært snurra en god del ganger, anskaffet jeg meg Ænima og Undertow plata rimelig fort! Fikk mer å mer smaken på plata, og ikke bare de 2 jeg hadde skippa til i 1998.

Jeg er 22 år(i 2006). Bor for tiden i Trondheim, der jeg studerer Historie. Trondheim er absolutt en bra by, men godt å komme hjem til Hareid på Sunnmøre, hvor jeg egentlig er ifra. Jeg har også budd et år i Oslo, som absolutt ikke var bortkastet! Fin by!

Interesser: Musikk, Et par brettsporter, og friluft! Ellers mye normalt og unormalt en 22 åring ellers kan bedrive ...

 
Nyhetsmoderator 2
Navn: Ivar
Personlig hjemmeside: -
Favorittsang: Liveversjonen av PushitSalival
Favorittalbum: Lateralus
TOOL live: Med mindre Quart og Roskilde avlyser Tool til fordel for Dizzie Tunes i sommer blir det mine første Tool-konserter i levende live. Etter det får vi se hvor automobilen tar oss.
Andre band av interesse: Björk, The Mars Volta, Led Zeppelin, Radiohead, El Perfecto Circlos

Har vært Toolhore siden jeg hørte den noe tvilsomme vokalisten i mitt daværende favorittorkester A Perfect Circle hadde et annet band som var minst en milliard ganger bedre. Noe skeptisk var jeg i begynnelsen, Mer De Noms var en knallskive og rullet mer en enn gang gjennom lommediscoen mens jeg gjorde dagligdagse gjøremål som tapetsering og riverdance, men så sneik Tool-platene seg inn i bevisstheten. Først Ænima med et par mellomstopp på nesten ubetydelige Undertow og Opiate før jeg prøvde meg på mastodonten Lateralus. Det tok sin tid, men til slutt satt man igjen med tidenes plate. Tool skal ha for forsøket med 10,000 Days senere, men næh. Lateralus for tze presidento. Nå skal vi ha en jævlig fin sommer med festival-Tool, før nomadelivet kanskje gir oss enda flere Tool-konserter å tygge på. Til den gang, bruk bilbelte og kjør forsiktig.


Nyhetsmoderator 3 / Webmaster
Navn: Buman

KONTAKT:

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om denne siden. Ris og ros settes pris på. Spesielt det førstnevnte. Når det gjelder bilder og lydfiler, er dette noe jeg har valgt å nedprioritere. Arbeid med det vil innebære mye pes med serverplass og rettigheter. Sannsynligvis ikke noe for framtida heller. Det finnes plenty med andre websider som tilbyr dette.

Personlig hjemmeside: http://www.buman.net/
Favorittsang: Lateralus
Favorittalbum: Lateralus
TOOL live: Roskilde 2001 og 2006.
Quart 2006
 
Andre band av interesse: Seigmen | Isis | My Dying Bride | Anathema | Katatonia | Green Carnation


Jeg har vært ihuga fan siden jeg hørte Ænima en gang i 1996, da skiva snurra ukevis i CD-spilleren før jeg putta noe annet inn. Ikke lenge etter fikk jeg tak i Undertow - et nesten like stort mesterverk. Natt til 14. mai sto jeg i kø i over en time foran Platekompaniet i Stortingsgata i Oslo for få tak i den etterlengtede Lateralus - en plate jeg forguder den dag i dag. Jeg setter også veldig stor pris på sisteskiva 10,000 Days, men den kommer ikke helt opp mot det briljante verket Lateralus. Mer omtale av Tool-platene er å finne i plateseksjonen.

Jeg fikk rota meg til Roskilde 2001 og sett bandet live for første gang. En uforglemmelig opplevelse. Enda mer minnerik ble kvelden den 1. juli 2006 da bandet sto på den oransje scenen i Roskilde for andre gang. Dette var intet mindre enn fantastisk bra. Og med norgesbesøket til Quarten 3 dager seinere fikk jeg nok en overbevisende konsert i Bendiksbukta - til tross for et noe kortere set.

Takk til/Thanks to:
• Kabir from Toolshed. For all the info. Keep up the good work!
• Trygve Ditmansen for diverse hjelp.
• Eskil Eriksen fra Monster Magazine.
• Erlend Ygre Fines for grafikkbidrag.

 
www.toolno.cjb.net © Buman 2001-